Benvolgut/da soci/a,

Us volem presentar la nova web que hem impulsat per tal de millorar la comunicació entre Junta i socis, i a la inversa. 

La voluntat principal per a proposar aquest canvi ha estat en primer punt millorar la gestió a l'hora de la tramitació de les llicències, agilitat i facilitant el procés, tant per al soci com per a la Junta que fa de pont amb la federació; i en segon lloc millorar la comunicació que hi ha d'haver entre el soci i la Junta.

En quant al primer punt es publicarà una nova notícia on s'exposarà més detalladament el procés de solicitud de llicències. Creiem que aquest punt, que era un dels pilars de la nova web, ja el tenim ben desenvolupat (tot i que segur que caldrà fer nous ajustaments).

En quant al segon punt, el de la comunicació soci-Junta i Junta-soci, de moment el contingut la web és el mateix o pràcticament el mateix que en la vella. La voluntat és d'anar-la actualitzant, millorant, profunditzant, ... i serà ben rebuda qualsevol ajuda, comentari, crítica constructiva que se'ns faci arribar. En el procés de trasllat de la web vella i el blog de Llibre de Piades (que fins ara era extern i independent la web, i amb la nova eina ho hem integrat tot junt), malauradament hem perdut les etiquetes i poc a poc intentarem anar recuperant-les manualment (serà un treball llarg, donat que hi ha més de 1500 piades).
És des de la massa social del club que s'han d'iniciar propostes i activitats, i la tasca de la Junta és facilitar i recolzar aquestes iniciatives; per tant, és important que hi hagi un bon canal de comunicació en les dues direccions, tant per a proposar activitats, com per a comunicar les activitats o tasques que s'estan duen a terme. En la línia d'aquest projecte, continuarem treballant per a facilitar eines que ajudin a canalitzar aquesta comunicació.

Com ja hem comentat, aquest és només el primer pas de la nova web, la seva publicació. El segon pas, i més important que el primer, és la millora d'aquesta eina, que si bé hem de fer des de la junta, és molt important i necessari les aportacions dels socis.

Esperem que amb aquesta proposta estiguem tots més a prop els uns dels altres.

Salut!

La Junta